What I Hate About This Job

26Oct07

When you start to know a friend and develop friendship with him/her, you hang out together, share a thing or two and here comes the news:

Friend: I’m going back to Phils next week.
You: That’s great! For how long?
Friend: For good…

Friend: I’ll move back to Jakarta tomorrow.
You: But why?
Friend: Finish my job here.

Friend: I got a job offer from Dubai.
You: Congratz…

Friend: I’m leaving for Australia.
You: When?
Friend: After Eid…
You: I see.. Erm, are you coming back?
Friend: I don’t know
You: Owh…

Of course you feel happy for them that they have a better chance of pursuing their careers. But somehow, you just can’t help of feeling sad for losing your very dear friend one by one…



5 Responses to “What I Hate About This Job”

  1. hehehe itulah yg kadang2 suka gw takutkan kalo pindah dari sini.. enaknya kalo masuk kerja itu pas penerimaan gede2an dimana nantinya akan membentuk 1 angkatan. Alhamdulillah angkatan gw disini tipe2nya mirip ama anak2 2002 yaitu “KompaK” tapi siapa sih yang ga tergiur ama gaji gede xD

    Sebenernya kalo cuman pindah perusahaan sih gak masalah selama masih satu kota. Gw gak sekerjaan dan sedepartemen sama mereka. Kenalnya pun di luar perusahaan, di feeder bus atau coffee shop. Tapi ini sekali pindah kok ya keluar negri. Kemungkinan besar gak ketemuan lagi😦

    ~loh,malahJadiLanjutCurhat😛

  2. lama gak ada kbar ternyata di batam🙂.

    Wow, pakabar bos?😀
    Lagi dimana nih skarang?

  3. jadi apan syn ke sg? kan tinggal lompat tuh.

    Soon.. sekarang gw lagi ‘beli’ KTP Batam, bis itu baru ‘beli’ paspor deh😛

    @boby
    Ohhhh….. jadi gaji lo gede ya😀, makan2x

    Segede-gedenya gaji Boby masih gedean juragan kambing tho😛
    @boby: *tosss*

  4. well, everybody searching for the better life and to get a thing or two sometimes we have to sacrifice a thing or two either… the law of equality… *tapi gw gag nonton full metal alchemist*

    Yeah, indeed. So when are you moving from Pusilkom Jul?😛
    *paan tu Full Metal Alchemist?*

  5. haiyahh..saya juga harus kerja lagi besok…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: